Khamis, 22 Januari 2009

Nature 2

























15 ulasan:

Johnny J. berkata...

Nicely shooted bro..
Suka ngan color tu rumput... Very sharp owhhh!
Ordinary sceneries turn to extra ordinary gitewwww..!
Congrats!

shazrezam berkata...

Yang flowers dengan backlight tu best!

en_me berkata...

chantekkks..

DrSam berkata...

aku paling suka shot yang second last tu.

Mogen Ali Rico berkata...

cool..dah boleh gi gunung lumut ngan gunung lambak nie..tapi den teringin nak shoot kat air itam tempat shooting puteri gunung ledang..dengar citer kat sana ade tasik yang amat cantekk

Chekgu BaniHassim berkata...

mmg superb laa...
buat wallpaper pun lawa nih...

erm, ustat fly,aku nk komen sket nih... awat comments ko ni kaler itam ek?? serasi btol ngn background smpai tak nmpk tulisan kan??
kelam kelabu...tak nampak ape yg org lain dah komen...hehe

byk komplen lak aku nih...

Fly berkata...

Thanks to all my fren..

Fly berkata...

Mogen Ali Rico : eh apa nama tempat tu bro?

Redha Herdianto berkata...

kameranya bagus...

oiya, boleh di download tidak?

dilaOHdila berkata...

cikgu
rumput Johor ni lawalawa yerk:-)
rumput kat bangi ni hijau belaka
esok nak try lah shoot rumput cam ni
jadi tak agakagaknya erk.....(hehehe)

Cikgu
watermark tu shuntek
ada software dia ke?

Erieq berkata...

gile lahhhh..,cantik2 la ko amik gambar

Fly berkata...

Redha Herdianto : thanks bro

Dilla : kamu pun apa kurangnya, hasil tembakan dilla pun dasyat tau sekarang..tahniah

Erieq : thanks bro..hamba masih banyak lagi perlu dipelajari..

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

紅燒魚takesi berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

afendi berkata...

gune dsl jenis pe?...bole bg f?exposure?iso?...pernah g broga x?...kat sane sronok xspecially 4 fotografer2....but memg cantik r...good!

 
© free template