Isnin, 19 Januari 2009

Nature 1

Inilah hasil pertama tembakan gua menggunakan lens 70-300, sempat lah gua skodeng aktiviti2 makhluk tuhan di sekitar kediaman gua..
















16 ulasan:

Rui berkata...

1) selamat datang diucapkan kepada adik baru! he he

2) bro, area ko tinggal ada kuda ke? sempoi!

3) keep posting pix2 dgn lense baru

Dodon berkata...

Wow cool shoot bro.. tu shoot dari rumah bro ye.. wah jauh..

Fly berkata...

Rui- thanks bro
blakang umah aku ada kuda, lagipun aku skrg dok kat institut veterinar kluang bro

Fly berkata...

Dodon-yup tembak kat blakang umah tu bro

Tukang cerita berkata...

alaaaa....
kenapa susah sgt nak buka nih...
gambar tak kuwar...
dah teruja gilork nak tgk nih!!!!

Mogen Ali Rico berkata...

gua tak pernah tgk kuda kat kluang!!!!!

nanti bawak den shoot kat sane!!

DrSam berkata...

shoot kuda tu dapat feeling macam kat cerita High chapparel lah pulak. Nice shoots.

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ berkata...

wowww gile besttt...nice sgt..hehe...

Fly berkata...

Mogen Ali Rico : No prob bro, blakang umah gua jek

Dr sam : Thanks Dr sam..best ke cite tu? ada masa leh cari..

Mistaken Identity : mekacih bebanyak...

Gogos berkata...

salam bro..gambar lu tembak n edit tu memang best..buat gua berkobar2 nak belajar ngan lu..tapiiii!!!bile ek?

CatlinaFly berkata...

mogen: ha ah kuda tu jiran belakang umah punye,cik mat name dia..u nak menunggang pun bleh, nanti sy ckp dgn dia ek..(pakkal je tgh preggie kalo tak mmg catlina dah tunggang kuda tu!heh)balik arr kluang dulu :)

Kasturi berkata...

lupe plak ko di kluang..haha aku tdo sana satu mlm hari tuh..haha..tgu nt i update d blog..hehe

kuizikel berkata...

wowowowo dkt umah ada kuda...hehehe

ooo kuat skodeng cikgu ni yer ;)

d h a n i berkata...

Salam, thanks for visiting my site, u have a great collection of photos, nice set, well done :)

d h a n i berkata...

Btw, ive linked ur site, feel free to link mine :)

Johnny J. berkata...

Hi fly..i'm still looking for your post title NATURE 2.. cant open as the the page cannot be found.. Huhuhuhuhu... wondering what is the photo for that post..

 
© free template