Rabu, 30 September 2009

Selasa, 29 September 2009

E-ein pose..

.

.
.

Isnin, 28 September 2009

Khamis, 24 September 2009

E-Ein sedih meninggalkan Mama Tok, Ayahbah dan family di Kelate..

.


Setelah 4 hari beraye di kelantan, E-ein kembali pulang semula ke Johor dan inilah buat julung2 kalinya anak daraku ini beraya di kampung wife aku di Kota Bharu dan berkenal-kenalan dengan maksedare paksedare, sepupu2nya (Amir & Alif) yang sangat-sangat mesra dengannya.

Khamis, 17 September 2009

apa yg cg fly sedang buat ketika masa lapang sekarang...

.

.
fuhh..lenguh sendi2 badanku ini nak menghabiskan trilogi novel Ramlee Awang Murshid ni, sebenarnya aku bukanlah jenis orang yang suka membaca novel, apatah lagi novel yang berkisar tentang cinta, tapi kali ni aku tewas disebabkan jalan ceritanya yang membuatkan aku terjerat dan memaksa aku ingin menghabiskan trilogi novel ni. Mungkin agak lewat aku mengenali tentang trilogi ini namun itulah hakikatnya bila dah mula membaca terhadap novel2 yang menyelitkan unsur cinta, mistik dan islamic value ini. sebelum ni aku hanya memerhatikan saja Wife aku (Catlina) begitu tekun membaca sambil aku memandang tanpa perasaan ingin tahu apa yang dibaca olehnya. wife aku lah org yang meracun aku supaya membaca siri pertama hinggalah aku dilanda sakit-sakit badan akibat terlalu asyik membaca trilogi ini.

Ahad, 13 September 2009

Jumaat, 11 September 2009

adik Aza..

.


Rabu, 9 September 2009

Sticky Mode Kad Raya Dari Kami & Kengkawan

Assalamualaikum kepada semua sahabat-sahabat blogger, oleh kerana x termampu untuk mengepos kad raya kepada sahabat-sahabat semua, aku sekeluarga mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kepada semua dan kalau sudi apalah kiranya ambil kad raya dari kami sekeluarga dan letakkan di blog sahabat-sahabat semua.

.


.
Dibawah ni adalah kiriman kad raya dari kengkawan blogger.

DakNueen (http://nueerin.blogspot.com/), kami sungguh berbesar hati mendapat kad raya dari beliau..terima kasih ye dak Nueen :)

.



Kad raya dari Mr Burt http://burtburdy.blogspot.com/ thanks sahabat kad raya HDR tu :)
.

Isnin, 7 September 2009

Ahad, 6 September 2009

Rabu, 2 September 2009

 
© free template