Isnin, 15 September 2008

emosi (potrait)

Raya hampir tiba diam tak diam sudah dua minggu umat islam di dunia menunaikan ibadah berpuasa dan next week adalah minggu akhir persekolahan pas tu cotiii. Gua raya ni balik kg mem di Kota Bharu. Seronok kali ni sebab gua rasa x sabar nak tembak gambar suasana beraye dan suasana kehidupan di pantai timur. Gua bercita-cita nak amik gambar candid pakcik tua yang sedang duduk di atas ambin kayu sambil isap rokok daun, menghirup secawan kopi. Moga-moga onthe way ke pantai timur nanti gua jumpa situasi camtu.


Kat bawah ni gambar-gambar model yang gua upah tanpa bayaran, (upah tanpa bayaran??? camne tu??..lu xyah pikirlah) Terima kasih kepada model2 gua kerana memberi kerjasama yang tidak terhingga.



Gambar adik gua, masa ni dia malu-malu lak nak amik gambar, biasanye pantang disuruh. Pehh sekarang ni cita2 dia dah tukar lak, dia cakap tak mau jadi cikgu dia nak jadi model lak adussss...


X dapat cari bunga ros bunga raya pun jadilah.



My beloved wife, heh dah pakai uniform tu.. gambar diambil waktu pagi yang syahdu.. Gua bukan apa, gua lah yang buat bini gua jadi macam ni, kira buatan orang jugak lah ni dan orang tu ialah gua. X lama lagi nampaklah perut tu membesar dan insyaAllah bulan March tahun depan due date wife gua melahirkan baby pertama kami AMINNNNNN.....


Effect blur gaussion blur ditambah pada background gambar. Lokasi dirahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Boleh tahan gak wife gua ni heh..heh...hehh


Di lokasi yang sama. effect radial blur, colour dodge, colour burn dibancuh sama rata dan sesedap rasa.

2 ulasan:

eidos berkata...

ada bakat jugak ko nie.. bagus ler tu.. keja amik gmbar kena sabar bnyk.. jgn gelojoh..

btw, aku dh dapat baby boy... lahir sama bday dgn aku Sept 11, 2008.. nama : emriel syahran bin eddy sahrizan

panjang giler tp pedulik apa aku ha..ha

aku blik jhr 25 Sept... nanti kita lepak kt BT

dobot berkata...

Wah...nice editing bro...

 
© free template