Jumaat, 6 Mac 2009

B&W nature

Salam kepada sahabat-sahabat yang setia mengunjungi "seniduniaku", gambar-gambar di bawah ni masih lagi stok2 gambar lama yang aku belum paparkan. So layan jelah ye gambar2 di bawah ni.
.







6 ulasan:

Mogen Ali Rico berkata...

fly kalo pic b/w mmg tak dapat disangkal ketokohannye..

den ghaso kalo dok zaman black and white dulu, fly dah jadi somebody dah

Fly berkata...

mogen bro,: ha ah bro aku memang minat sangat bermain ngan B&W ni, teruja sangat2 bila aku nampak hasil seni yang bertemakan b&W nih. Anyway thanks bro.

DrSam berkata...

subjek biasa aje, tapi hasil tembakan luarbiasa!

DrSam berkata...

salam maulidurrasul dan salam hari minggu yang tenang.

dilaOHdila berkata...

salam cikgu...
camana nak bagi objek tu nampak nyata
maksudnya nak bagi Objek tu menonjol macam shoot yang cikgu amik ni?

skatype berkata...

pergh.
mmg hbt picc b&w nie.
mmg poweer ler.
salam maal hijrah gak.

 
© free template