Khamis, 12 Mac 2009

Playground

Gambar-gambar di bawah ni di ambil pada minggu lepas bersama-sama dengan adik bongsuku. Ketika sampai di taman tu adalah beberapa kanak2 yang sebaya begitu ceria dan gembira berrmain bersama, menarik moment tu. Tapi malangnya aku x dapat tembak dengan lebih banyak coz hujan turun dengan tiba-tiba.
.












15 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

kecik2 lagi ek adik2 ko...
untungla, jadik macik di usia muda...
macik kecik...
huhu

btw, mcm biase, pics ko mmg superb laa...

CJ berkata...

ops!. kesian kt bdk2 kecik blm baligh dh jadi makcik. kekekeke *kiddin*

aku teringin nk jadi kanak2 riang ria semula. :))

Fly berkata...

Chegu bani hashim : thanks bro, anyway adik aku kat dalam gambar tu sorang je bro, bebudak yang berbaju kurung tu bukan adik aku, kebetulan jumpa kat taman

Fly berkata...

CJ : Masalahnye skrg ni, kalau baby kuar adik aku tu x mau gelaran makcik, seboleh2 dia nak panggilan untuk dia kakak hehe, ceh kecik2 dah takut rasa tua :)

~ujicham~ berkata...

comey2nye la budak2 ni. gerrram aku tgk.

Dj Epoi berkata...

Salam....

Tq...coz jadik salah sorang Follower Dj Epoi...

Gua ponk dah buat benda yang sama...

Bila orang umah Due?
Semoga semuannya Selamat Hendaknya..Gua Doakan...

Gua suker aahhh tengok gambow2 candit budak 2......Cun Siuuuuuuuut!!!!

Rui berkata...

he he, naiss gambar candid budak2 tu, yg baju oren ceria giler.. :) he he

Linda Latip berkata...

huhuhu bestnye sume men² ye..gune lens ape ni cg?

Fly berkata...

salam bro, thanks dengan doa dan komen lu tu bro. Anyway orang umah gua tengah menunggu hari ni, harap2 semuanya selamat. gua doakan semoga lu dan family sejahtera dan diberkati Allah hendaknya aminnn...

Fly berkata...

Rui : Thanks bro, best jadi kanak2 x de fikir masalah dan sentiasa ceria je :)

Fly berkata...

Linda Latip : Thanks Linda, saya guna Lens 70-300

Out Of Focus berkata...

How I miss my childhood days. No worries, no problems, just good times. Kalo lah boleh turn back the times..

Binjaie berkata...

Salam. Memang cantiklah bro. Sharelah skit cara penggunaan curve dan apa maksud bentuk-bentuk cure tu dalam entry akan datang.

Binjaie berkata...

Salam. Memang cantiklah bro. Sharelah skit cara penggunaan curve dan apa maksud bentuk-bentuk cure tu dalam entry akan datang.

dilaOHdila berkata...

salam cikgu
selamat cuti skolah. mesti banyak xtvt
photoshoot ngan adik ni cun melecun jadinya. pandai dia main ngan eyecontact. tempat riadah cam ni memang menjadi pilihan photographer utk shoot moment yang macam ni kan. nice!!!!

Kim salam kat doc cat erk.....

 
© free template