Ahad, 29 Mac 2009

Little E-ein

Salam dan selamat berhujung minggu kepada blogger2 yang melawat blog seniduniaku ini. Semoga di hujung minggu ini kalian bergembira bersama yang tersayang. Gambar E-ein di bawah ni aku shoot pada pagi tadi selepas dimandikan oleh neneknya (Ibu Mertuaku)dan sesi pakai barut,pampers dan baju oleh Catlina.Macam biasalah bila pas mandi volume E-ein semakin kuat dek kerana kesejukan dan kelaparan susu.
.
Pagi tadi lebih kurang kul 4 pagi E-ein dah bangun minta susu, kemudian dia tak mau tido dan menangis jika di letak di atas katil. Jadi terpaksalah abahnya ini mendukung selama dua jam barulah si kecik tido. Agaknya dia selesa bila berada dalam dukungan.
.


21 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

alololo..comel nye e-ein..luas mulot nanes..mmg mcm tu la fly,anak tuya dulu asik nanes je..nasib baik ayah dia ade dok dodoi2..heheheh..selamat mama...hepi weekend jugak..

CatlinaFly berkata...

2la pasal..kalau mama dia yg dodoi, bukan makin tido tapi makin celik & cergas pulak baby E-ein nih..agaknye tido kat lengan abah dia lagi besh & empuk! :)

Out Of Focus berkata...

I know the feeling man. My son is 5 months old and dia masih juga nak tido dlm dukungan. Kalo letakje atas tilam, garenti bgn lepas 5 minute. Hehe! I'm not complaining though, I pun lebih suka apabila dekat dgnnya..

Enjoy fatherhood bro..

About my photos.. Lens plays a part. I menggunakan wide lens 11mm. Another part is that I cantumkan 2 gambar to make it into one big square photo. Thanks for your comments.

Maza's berkata...

Alahai.....merahnyer baby.... mesti putih ni besr nnt..hehe... congratulations!! semoga rezeki lagi murah lepas kedatangan org baru ek... amin...

alhaqimi berkata...

comey nyer...merah!

Dj Epoi berkata...

Salam.......

Biasa ahhhhhhhhhh!!!
Seeronok tak berjaga malam...heheheheh

Gua dah 3 beb!!!hahaahahahh

P/S Gua kekadang buat dek jer bila baby nangis malam hahahaha
Besuk pagi....Walaweiiiiii!!!! kena ceramah hahaahahah

Gambow MAntAP beb!!

Chekgu BaniHassim berkata...

tu arr..
baru ko tau susahnye ade anak..
ko mase kecik cemtu laa...
asyik nk dukung je baru diam...hehe

Fly berkata...

chekgu Bani hashim : ye bro t.kasih.

cuma aku nak tanya ko, aku rasa ko belum ada anak dan belum kawin kan?

so cepat2 kawin, jangan nanti pas kawin dok menangis depan pintu kerana menyesal x kawin awal2 hahaha..Kenapa? hanya orang dah kawin je tau..

Fly berkata...

Maza's : terima kasih dengan doa dan ucapan itu ye.

Fly berkata...

Alhaqimi: Thanks dengan ucapan saudara itu...

Fly berkata...

Out Of focus : wah bro, mesti bro dah terer mengurus baby kan, maklumlah cahaya mata pun dah lima bulan.

Anyway thanks dengan informasi berguna tentang photoshoot tu

Fly berkata...

Dj Epoi : wah bro lu dah ada chaya mata 3 orang ye..tahniah bro, mesti dah pro dlm selok belok lampin dan segala aspek tentang baby ni he:)

Gogos berkata...

cayala bro..lu berjaya tidokan E-ein..walaupun amek mase 2jam..ahak ahak..gua tau,nape E-ein senang tido ngan lu..gua rase lu nyer lengan dah mcm tilam Vono kot..tak caye??cube lu srh wife pegang..alah,susah2 lu je pegang..

andaq berkata...

salam bro..
cute ur son..
btw..
all ur pics so nice..
like ur artwork..
:)

Fly berkata...

Gogos : bro gua budak baru belajar hehe..lengan masih keras lagi lah bro :)

Fly berkata...

Andaq: thanks bro..thanks singgah sini

andaq berkata...

thnks too..
i'Allah myblog akan sntiase di update dgn gmbr2..
i link ur blog too..
:)

su berkata...

rambut lebat sungguhhhh! nama panggilan pon cute sgt! "E-ein"

Linda Latip berkata...

Hi E-in...
Ehe cg apalagi..hrus lebih kerap buat potret baby pasnih yer..bestnye ade baby..kalau la saya, mau dlm pntang kamera duk tepi bntal hahaha..

dilaOHdila berkata...

alahai comenya baby eien nih doc/cikgu
lengan abah dia ada doploppillow kut...hehehhehehe
x per bagi mama rehat erk

Encik Cerpelai berkata...

Dengan ini gua tujukan lagu yang bertajuk 'Anak' oleh penyanyi Freddy Aguilar kepada E-ein..

Err.. Gua punya hero tengah cari calon bro..
Berapa hantaran nih?..

Kehkehkeh..

 
© free template