Isnin, 16 Mac 2009

Happy

Syukur Alhamdulillah akhirnya keluarga akak iparku buat pertama kalinya sampai ke rumah aku dan wife di Institut Veterinar nih, lebih kurang jam 5 petang mereka selamat sampai, berehat sebentar kemudian wife dan aku bawa mereka round2 kawasan ladang yang saujana mata memandang. Jelas tergambar kegembiraan di wajah mereka walaupun seharian berada di dalam kereta, jauh beb journey from penang.
.




















16 ulasan:

eD love photographY berkata...

bro...
me kagum dengan gambar2 yang bro shoot..sangat cantik ohhh

Out Of Focus berkata...

It's always great to be with family again. Sayani dari Brunei tapi dah berumah tangga dgn org Singapura pulak dan duduk kat spore. It's difficult man to be away but that's just life.

Fly berkata...

ed love photography : thanks bro, bro pun apa kurangnya.. saya budak baru bertatih dalam bidang photography banyak lagi yang perlu dipelajari.

Fly berkata...

out of focus :, ooo rupanye kita berjiran lah ye :) I mean saya di kluang johor, anyway hepi besday for ur lovely daughter

Dj Epoi berkata...

Walaweiiiiiiiiiiiii...

Gambow menarik lagik.....hehehhe

Memang dari raut muka diaorang semua......menceritakan kegembiraan weiiiiiii....

Bila agaknya Gua plak dapat tengok haiwan2 tuh... heheheheh

Bley aar...Gua gi terjah kat sana?

Fly berkata...

Dj epoi: thanks bro, Terjah lah sini bro, leh kita menembak haiwan2 kat sini sama2, nanti gua belanja lu minum susu lembu fresh percuma..hehe

amirul berkata...

Salam Fly,
Wah! cantik ar shot gambo tuh... Kehijauan ladang begitu terserlah...

eD love photographY berkata...

mana ada bro..hehe...tengok gambar pon tau yang bro org lama dalam bidang nie..apapon respect la bro...:)

Chekgu BaniHassim berkata...

seronok ek dorg dtg ladang vet tu...
seronok sbb ade org yg dok snap gmbar dorg...

Fly berkata...

Amirul : thanks bro..kalau sampai kluang bgtau la,,,leh lawat2 ladang kat sini :)

Fly berkata...

ed love photography: bro sebenarnya banyak lagi yang aku rasa perlu pelajari dalam bidang ni, cabang seni photography ni agak baru dalam hidup aku berbanding ngan seni grafik. Apapun bro kita sesama berkongsi ilmu yek.

Fly berkata...

Chegu Bani Hashim : Memang diorang seronok sangat sebab kat penang town tu susah nak cari tempat2 camni kot heh

Rui berkata...

salam bro fly..
wahh, jaoh kaum keluarga berjalan eh dari penang ke johor kan?
mesti seronok diorang dapat tengok lembu + kuda then dapat photoshoot dari bro fly siap..

smart2 gambo.. :)

Fly berkata...

Thanks Rui, 1st time family penang ni sampai umah aku, syukur Alhamdulilah hepi sangat diorang tu

umie@kakyong berkata...

Salam Fly,
Ladang ternakan haiwan tu kat Kluang kan... umie biasa lalu kawasan tu... saujana mata memandang...
Keluarga memang ramai di Kluang...

Fly berkata...

kak Yong: yup ladang ternakan haiwan tu kat kluang kak yong, memang saujana mata memandang, kak yong orang kluang jugak yek..kalau lalu depan umah singgah le hehe

 
© free template