Selasa, 24 Mac 2009

Syukur..Insyirah dah balik

Terima kasih diucapkan kepada kawan-kawan semua yang sentiasa tidak putus-putus mendoakan agar Insyirah cepat sembuh dari jaundis.. Alhamdulilah tengah hari semalam, Insyirah dibenarkan keluar dari wad kanak-kanak Hospital Kluang, Berkat doa dari semua, Insyirah hanya ditahan selama 1 hari sahaja, Doktor dan nurse yang merawat terkejut gak sebab result darah turun dengan cepat dari bacaan 18 turun kepada 10. Syukur sangat2. Harap-harap Insyirah semakin sihat dan Jaundisnya pulih 100%. Aku dah pandai pakaikan lampin pakai buang dan bedung Insyirah, so wife serah kat aku dia ckp aku diberikan tugas poop department iaitu tugas tukar pampers dan bedung membedung ni. Manakala wife aku pulak melantik dirinya bertugas di baby food and caring department hehehe.Walaupun aku membedung x secantik dan sesempurna seperti orang lain buat, tapi itu adalah satu kebanggaan bagi aku walaupun masih lagi terkial2 macam siput sedut tertelan kapur barus hehehe.

Gambar2 di bawah ni adalah ketika E-ein (Insyirah) mendapat rawatan di Hospital.
.






24 ulasan:

Dj Epoi berkata...

Bro...TAHNIAH....

Hah!!! camnih ler nak jadik bapak misali.......jangan dadik bapak MISAIli.....hehehehehe

Clap x 3

Camana cukup tidoq tak ? hehehehehe

Fly berkata...

thanks bro epoi, jgnlah ckap camtu gitu malulah gua bro (sambil kelip2 mata haha)

bro lu saje perli gua bab tido yek heh...bab tido tu, pehhhhhh memang x cukup bro..wuuu2 mlm tadi dpt tido 2 jam lebih jek.

kabussenja berkata...

siannya e-ein duk bwh lampu biru... alhamdulillh dah dpt tgk umahhh yer... syukur gak dpt tdo 2jam, ade org tu tdo 1/2 jam jer.. huhuhu...

Tukang cerita berkata...

Tahniah...
Kerana menjadi abah yang baikkkkk...
:)

anak bersama kan, harus sama2 menjaga dan mendidiknya...
:)

Encik Cerpelai berkata...

Huhui.. Bapak mana yang tak risau ye tak?.. Tambah-tambah lagi darah daging sendiri.. Mau meroyan dibuatnya..

Syukur pada Tuhan kerana menyembuhkan satu lagi hamba-Nya..

eD love photographY berkata...

alhamdulillah...hehe....
bro...serius baby bro sangat comel..
hehe....
mesti berat 3 kilo lebih kan masa lahir...

*siput sedut tertelan kapur barus lagi laju kot bro..hahaha

Fly berkata...

kabus senja: Thanks kabus senja..biasalah dunia baru, dapat tido 2 jam tu pun dah kira ok sangat2 :)

Fly berkata...

Tukang cerita : Terima kasih ustazah, insyaAllah tanggung jawab tu akan digalas sepenuhnya. Tapi masih perlu tunjuk ajar dan belajar dari orang yang berpengalaman dan sebagainya.

Fly berkata...

Encik cerpelai : terima kasih sahabat, syukur pada tuhan yang maha pemurah lagi maha mengasihani.

Fly berkata...

ed Love Photography : Thanks sahabat, Yup masa lahir 3 kilo lebih berat baby.

Yup bro masa mula2 wat tu, siput sedut ketis je betis aku, mesti aku tergolek2 hehehe

Lily.Lulu berkata...

Alhamdulillah ..
Semoga insyirah bertambah sihat
:)

dilaOHdila berkata...

cikgu...tahniah.Buat doc cat jugak. Moga jadi ibubapa mithali (hehehehe) wah lepas ni mesti banyak photoshoot insyirah lak er, x sabor nak tunggu

Mogen Ali Rico berkata...

alhamdulillah...e-ein dah sehat..waaaa baru baper hari dah dapat name singkatan..uhuhuh..sweett.anyway..semoga gembira selalu sekeluarga!!

amirul berkata...

Salam Sahabat,
Syukur Alhamdulillah... Berkat doa kengkawan... Semoga baby girl terus sihat walafiat... Lama2 nanti terbiasa la tu bro... sambar menjalankan tanggungjawab seorang bapa... :)

Gogos berkata...

bro..kalau lu nak tau..gua memang suka berkata2..kalau ikutkan gua la tukang kata dalam group ahli fikir tu..tapi,pasal gua nie asyik sibuk je kan,diorang sudah amek tukang kata yang lain da..so,gua tanak la hilangkan kelebihan gua nie(kelebihan ke?),gua berkata2 la kat wife n anak2 gua..sampai diorang tak leh nak berkata2..ahak ahak ahak..selamat buat lu n famili..

Chekgu BaniHassim berkata...

waaaa...
dah balik rumah ye???
e-ein dah balik yea...yeay..

dah ade nama manje dah?? baru bape hari...huhu

Fly berkata...

Nama manja tu aku dan wife dah letak masa baby masih dalam perut lagi hehehe..

Fly berkata...

Mogen ali: syukur Alhamdulilah....berkat doa kawan2 dan keluarga

Fly berkata...

Amirul : kekok bro mula2ni.. InsyaAllah x lama lagi biasalah aminnn.

Fly berkata...

lily lulu: thank u lily

Fly berkata...

Dila : Thanks Dilla, Alhamdulilah Insyirah E-ein dah bertambh pulih.

Photoshoot bakal tiba dengan kemuculan model cilik soon...hehe

Binjaie berkata...

Tahniah bro, i mmg fan gambar2 u

su berkata...

kiutnyeeee...geram tgk! kalau umah dekat gi kiss2 baby dah!sbb bau baby ni wangi kan...

Vee Violet berkata...

Insyirah comel sgt!!!!
=)

 
© free template