Khamis, 19 Mac 2009

Syukur..Akhirnya aku bergelar 'AYAH'

Syukur Alhamdulilah ke hadrat Allah Taala..tepat jam 7.26 petang tadi wife aku selamat melahirkan baby sulung kami, kami di anugerahkan baby girl sebagai pengikat kasih antara kami berdua. Rupa-rupanya inilah hadiah untuk harijadi aku yang jatuh pada 19 Mac, satu hadiah yang cukup2 bermakna bagi aku. Terima kasih buat isteri tersayang. Sebak, terharu, tergamam, takjub, apabila aku berada disisi isteri yang sedang berjuang menahan kesakitan melahirkan baby kami. bagai terasa longlai kaki ini, apabila isteri menyebut nama aku ketika menahan sakit. Sungguh tinggi martabat seorang ibu/wanita, yang tak mampu terjangkau oleh insan yang bergelar lelaki atau suami.

Apapun terima kasih juga diucapkan kepada ibubapa kami,bloger2, rakan2, saudara mara, yang banyak memberi dorongan dan doa kepada kami berdua. ambar baby akan di uplode kemudian

22 ulasan:

alhaqimi berkata...

Tahniah!

selamat hari jadi juga buat keduanya, ayah dan baby girl!

Linda Latip berkata...

Tahniah! ALhamdulillah everythng safe..A big congrats to Ina & Cg! Kim salam ina yer. and kissess fr newborn baby girl!

Fly berkata...

alhaqimi: thanks sohabat

Fly berkata...

Linda Latip: Thanks Linda..syukur..salam linda akan saya sampaikan pada wife ye

su berkata...

tahniah cikgu!

bertambah2lah rezeki dgn kelahiran puteri kesayangan... ;)

Chekgu BaniHassim berkata...

tahniah....
dapat baby girl..lepas ni ade la model tak berbayar ko utk pics ko...

erm...name ape??
excited sampai terlupe nk publish name??

Rui berkata...

tahniah bro! :)
da boleh panggil pakcik fly laa skang.. he he

BabyAlden&Mama berkata...

Bro.. baru semalam jumpa dah kuar babykn.. kene sama harijadi bro pulak.. tulah hadiah termahalkn.. that why i encourage you too see the delivering process..

Tahniah!.. akan kami sekeluarga datang melawat bakal menantu yg comel iteww.. :)

Syukur semuanya selamat

CJ berkata...

tahniah bro. dah jadi ayah pun. jaga dn didik anak2 baik2 bro. mulakan dgn bagi nama yg baik.

haaa.. kpd bembaca blog fly yg msh bujang tuh, sedar2 le. tak teringin ke nk jadi ayah mcm bro fly ni. haha!

Fly berkata...

su : terima kasih :) dari kami saya sekeluarga

Fly berkata...

chegu bani hashim : thanks bro, heh sekarang adik aku dah x penatlah sebab sebelum ni asik dia je yang jadi model. nama dah ada bro, tapi selagi x register aku x berani nak beritau, tetiba je ada permintaan dari nenek nya untuk letakkan nama yang belaiau pilih sendiri, walau apapun nama baby tu insyaAllah tetap ada 'insyirah'

Fly berkata...

Rui : Thanks uncle RUI..baby aku pesan supaya bro jangan tunggu lama2..heheh

Fly berkata...

baby alden Family : rasa macam baru je kita bergambar2 dan berposing2 kan :) sedar2 elden dah girlfriend. yup itulah hadiah yang paling termahal yang pernah diterima.

Fly berkata...

CJ : thanks sahabat,

betul tu CJ aku sokong pendapat ko tu, wahai blogger2 sekalian yang masih bujang cepat2lah tamatkan zaman bujang itu. Perasaan gembira menjadi ayah ni hanya tuhan je yang tau.

GregChai berkata...

Tahniah bro, happy for you, :D

kuai berkata...

Wah.. Huge Congratulations for ur family!!!

tak sedar masa berlalu kan... semoga ibunya dan baby girl sentiasa sihat..:)

amirul berkata...

Salam Bro,
Taniah3x… syukur Alhamdulillah… telah selamat dapat baby girl…semoga bertambah erat hubungan bro… isteri dan sekeluarga… selamat bergelar bapa… tak lupa juga… selamat menyambut ulangtahun ke ?... semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur… ameen…

Encik Cerpelai berkata...

Tahniah..!! Tahniah..!!

Selamat menyambut kelahiran dan selamat menyambut hari lahir..

2 in 1 laa ni?.. Macam syampu pulak.. Kehkehkeh..!! Cayaklah bro..!!

syib berkata...

Congrates Cg Fly...

kuizikel berkata...

slamat jd ayah... hehehe..

sila ambil gambar byk2 otey :D

syareena berkata...

tahniah...

mmg sakit yg x dpt diungkap...

wa... ngeri... tp cik sya lum serik lg, seronok dpt baby, tp hubby x sggup pulak tgk sya beranak huhu
cukup auni & adam katanya hiks

Nana Rosli berkata...

tahniah!
selamat menjadi abah yg baik pd baby girl yg cute tu..=)

 
© free template