Khamis, 26 Mac 2009

First baby photoshoot

Buat permulaan sesi fotografi baby, sengaja aku shoot gambar kaki sebagai permulaan untuk gambar-gambar seterusnya. Nak shoot gambar muka tak boleh lagi coz speed light membuatkan baby silau sangat-sangat. Tunggulah baby usia 3-4 bulan baru leh shoot sepuas hati.



17 ulasan:

Chekgu BaniHassim berkata...

mak aku dulu kalau baru dpt baby sebuk belek2 kaki, tangan kire jari cukup ke tidak...
abis semua dikelek, diciumnye...
kasih syg ibu, xde tolok bandingnye...

senget berkata...

congrats yup enchek fly..
:)
nice pic btw..
:)
auwwhh, ske sgt kish kaki baby.. hehehe..
cute bangat.. :)

Dj Epoi berkata...

Salam....

Walaweiiiiiiiiiiiii Memang Hebat aarrr Teknik Gambow & Camera Lu...

Gua ponk sker gila......tgk tubuh badan baby...

Bau baby nih lain macam cikit owhhhhhh!!!!
Wangi siut!!!!!

T.u.Y.a berkata...

dr sekecil 2 jari...insyaallah akan membesar dan akan menjadi tapak kaki yang akan ke menara gading..aminnn!!!

amirul berkata...

Salam Bro,
Wah! sudah mula main2 shot baby nampak... hehe... teruskan... kami menunggu shot yg baru...

Mogen Ali Rico berkata...

comelnyerr..waduh buat den tak sabar nak bekerluarga

~ujicham~ berkata...

skrg dah ada model baru ek.. adik dah kena lupa :P

cool style graphics berkata...

comelnya...
suke la... kaki dya... pinjam bley abg fly???

yong ibu chem berkata...

pergh..tak sabor nak tgk shots menarik akan dtg!

Encik Cerpelai berkata...

Merah tapak kaki,
Bersenandung si merah,
Keringat yang tumpah,
Kental yang tak berbelah..

Merahnya si anak,
Semerah semangat bapa,
Selembut santun ibu,
Jika kau besar nanti anakku,
Dilupa jangan dibuang jangan..

Puisi tak seberapa ni gua tujukan buat bro Fly dan sis Catlina serta E-ein..

dilaOHdila berkata...

wow cikgu
memang marbelles!!!
teknik tu yang mahal
seolah2 kaki baby masih diperot mama
original......
lepas ni tak jemu dah tengok Blog doc cat & Cikgu

Cikgu
start hari ni esok & sunday kat MIDVALLey ada DCIM.....:-)

GregChai berkata...

pada pendapat saya, bab ni lah yang paling best bagi semua pasangan. setiap hari, pagi malas nak tinggalkan baby, petang pula nak cepat balik nak tengok baby ... walaupun malam tak tidur lena tapi bila kita tengok baby happy sangat ...

Tahniah sekali lagi cikgu.

Happy parenting!

Rui berkata...

tahniah bro fly dengan kehadiran baby baru.. :) bagus mendengar dia dah sihat di rumah skarang.. nanti 3-4 bulan jgn lupa aplod gambar photoshoot k.. ;D

Daddy Cool berkata...

Tapak kakinya sebesar tiga jari..jangan terkejut tumbesaran tak akan kita terasa! Happy belated birhtday!

Tahniah lagi sekali bro! Comel tuh!

p/s: Aku ada hero...nak kowtim? hahahaha!~

Qaseh Qasturi berkata...

TAHNIAH...Fly...

Tiada ungkapan dapt dikatakan bila rezeki Allah didepan mate...

Semoga semua berjalan Lancar...
Semoga Baby dan Mamanya cepat sembuh....

DrSam berkata...

Baru berkesempatan mengucapkan Tahniah buat cikgu dan Catlina kerana dikurniakan cahayamata yang comel. Semoga kehadiran baby Nur Dayana Insyirah menjadi penambat kasih sayang anda berdua.

skatype berkata...

salam bro..
thniah buat bro n wife ats klhrna bby comel nie..
moga khadrnnye mmbawa lbey sinr dalm hidup kalian.

 
© free template