Ahad, 8 Mac 2009

Nature 6 (sunset lagi)

Segala ciptaan Ilahi tiada yang boleh menyangkal keindahannya, sayangi segala ciptaan tuhan nikmati dengan penuh kesyukuran dan bersyukur dengan rezeki yang dilimpahi.
.


















28 ulasan:

arsaili berkata...

salam bro..cantik laaaaaa

skatype berkata...

salam bro.
mmg cntik la.
satu gmbar pn loum tntu gua leh uat cmnie.
perghh.
mmg power.
power sesagt.

Chekgu BaniHassim berkata...

ko memang la fly...
memang gile laa...

mmg gile gambar..
lawa2 pulak tuh...
jeles sungguh2 aku...

selamat menyambut baby baru yea...!

Fly berkata...

arsaili : thanks bro

skatype: bro pun apa kurangnye, gambar macro yang bro amik cukup mengujakan aku bro. anywat thanks bro

Fly berkata...

chegu bani Hashim : bro kebetulan lah bro masa petang tu suasana sunset tu memang menakjubkan. tu pun berebut tembak gambar ngan Catlina hehe. apa2 pun thanks ye bro dengan wish tu berdebar2 gak diriku ini untuk menjadi daddy nih hehe. Yang penting semua selamat.

DrSam berkata...

tenang hati melihat foto-foto tersebut. Eh...dah bersalin ke Catlina? Tahniah. Lelaki atau perempuan.

Fly berkata...

DR SAM : belum lagi DOC tgh menghitung hari nih :) harap2 semua doakan gak ye semua selamat. Ikutkan tarikh due tu 20mac doc. ikutkan 2-3 kali scan, baby girl doc.

CJ berkata...

aku terkedu. tgk je le gambar2 tuh. (sambil curi2 tiru teknik fly ambek gambar.) kekekeke

Fly berkata...

CJ : Ala bro lu ada bakat bro, x payah tiru pun gua tau lu memang ada sense of art..syabas bro

Rui berkata...

salam bro..

aduh, indah + smart sungguh gambar² langit & sunset tu semua..

nice work! :)

Mogen Ali Rico berkata...

salam
wow..makkiahh..kat kluang ker nie..tak sangka kampungku sungguh indah sekali..hehe..ini yang den tak sabo nak balik nie

anyway..great snap and colour..greatas!!!

salam maulidur rasul and selamat menjadi daddy baru..hehhee

Fly berkata...

Rui : salam Rui..thanks for ur compliment. Susah nak tgk moment sunset camtu, nasib baik ptg tu wife gua perasan.

Fly berkata...

Mogen : Bro tu maknanye kampung lu memanggil2 lu pulang kot :) Jom lah balik bro leh kita tembak sama2.

Dj Epoi berkata...

Cantik Sungguh Ciptaan Tuhan!!!

Cantik juga gambow2 & Teknik2nya..

Hebat sungguh tanggan yang menangkap gambow nih!!!

Fly berkata...

DJ Epoi : Thanks sohabat kerana melawat blog gua,

Out Of Focus berkata...

Yeah man.. Very beautiful. I love sunsets... Good shot man..

Binjaie berkata...

lawa btul, photoshop ke kamera?

Linda Latip berkata...

salam cg,

btw sori lmbt menjwb soklan..anak tk shat..blog jenguk kejap² je..anyway..salu saya gune prime lens 50mm shj..murh dn senang! kakaka , cg dh ade baby pasni msti la salu pektis potraiture kt baby bru!

Fly berkata...

Out Of Focus : Thanks bro

Fly berkata...

binjaie: Thanks bro, kamera + edit curve in photoshop

Fly berkata...

Linda Latip : thanks sis for the information.. of coz more baby potrait soon insyaAllah. :)

umie@kakyong berkata...

Salam cikgu..
Semua gambar2 yg ada di dalam blog ni seungguh menarik dan tinggi nilai seninya.. terpegun melihatnya...

Encik Cerpelai berkata...

Wohh..!!
Sangat chantieekk tu bro..
Err.. tangkap gambar senja-senja tu tak terserempak dengan PATI alam ghaib ke?.. Kehkehkeh..

Fly berkata...

mr Cerpelai : risau gak bro masa nembak tu, alam ghaib x terserempak lak, tapi kalau alam lembu adalah depan umah gua nih hehe

silver berkata...

uiii your laie santik bro... ajar sa srtting ble tak... kagun dah nih

Kasturi berkata...

colornye memukau..hebat2..

Kasturi berkata...

tp x blh lawan sunset nie la..hehe..mmg lawa nie..

edenphotographer berkata...

erm ni memang ori shot ke fly?ke ada edit2?camana aek nak wat gambar org tue warna negative pastu objek yg dipegangnya berwarna asal biru atau merah dsb.sy pakai photoshop element 7.0.cmana nak wat ae?

 
© free template